+370 61638311 firmaedlis@gmail.com

Kodėl verta rinktis plastikinius langus?

 

Kokybiški Plastikiniai Langai užtikrina ekonomišką šilumos izoliaciją. Geri langai turi puikias izoliacines savybes, todėl leidžia sutaupyti sumažinant energijos ir šildymo išlaidas. Svarbu pasirinkti kokybiškus langus (atkreipkite dėmesį į šilumos koeficientą). Šiuo metu gaminame įvairių profilių ir įvairių tipų stiklo paketus. Renkantis plastikinius langus labai svarbu atkreipti dėmesį ne tik į lango rėmą, bet ir stiklo paketą, – taip užtikrinant aukštą kokybę.

 

Plastikiniai langai turi puikų kainos ir kokybės santykį. Dažniausiai medienos rėmai yra brangesni nei plastikinių langų rėmai. Taip pat plastikiniai langų rėmai reikalauja mažiau priežiūros, taip užtikrina mažesnes išlaidas per visą tarnavimo laiką.

 

Plastikinius langus lengva prižiūrėti. Aukštos kokybės plastikiniai langai reikalauja minimalios priežiūros. Pavyzdžiui, medinius langus reikia perdažyti kas 5 metus, taip pat jie reikalauja specialių priežiūros priemonių apsaugant nuo blogų oro salygų. Plastikiniai langai to nereikalauja, – jie yra atsparūs atšiaurioms sąlygoms bei šviesai. Šiems langams prižiūrėti tereikia vandens ir ploviklio – jais plaunami langų rėmai.

 

Plastikiniai langai yra labai patvarūs ir atsparūs atšiaurioms oro sąlygoms. Aukštos kokybės plastikiniai langai turi ilgą tarnavimo laiką, bei pasižymi aukšto lygio funkcionalumu.

 

Plastikiniai langai yra ekologiškesni. Juos galima perdirbti (100%), beto jų gamybai sunaudojama labai mažai visų naftos ir dujų atsargų.

Jei norite aukštos kokybės langų už prieinama kainą, kreipites į mus – pasiūlysime Jums geriausią sprendimą. Dirbame ne tik Klaipedoje, bet ir visoje Lietuvoje.