+370 61638311 firmaedlis@gmail.com

Norite keisti langus ir nežinote, ką geriau pasirinkti – medinius langus, langus iš aliuminio ar plastikinius? Mes galime Jums patarti.

Jei planavote pasirinkti medinius langus, nes norite ekologiškų langų, turėtumėte nepamiršti, kad juos reikia perdažyti kas 5-6 metus. Mediniai langai reikalauja daug daugiau priežiūros nei plastikiniai. Taip pat, renkantis medinius langus, turite pasitikrinti, ar jie pagaminti iš tikrai aukštos kokybės medienos, kurios beje, jau rinkoje pradeda trūkti.

Langai iš aliuminio yra patvarūs, tačiau šalčiausi, lyginant su plastikiniais ar kokybiškais mediniais langais. Jie naudojami dažniausiai tik tuomet, kai reikia užpildyti labai didelę lango angą. Tada aliuminio langai perima dalį apkrovos.

Plastikiniai langai yra geriausias pasirinkimas tuomet, kai svarbus kokybės ir kainos santykis, norisi langų, kurie būtų patvarūs bei lengvai prižiūrimi; taip pat kai norite, kad jūsų namuose būtų šilta ir jauku. Šių langų nereikia perdažyti, jie lengvai prižiūrimi, yra patvarūs ir kokybiški. Jei iš išvaizdos Jums labiau patinka mediniai langai nei plastikiniai, norime paminėti, kad galite rinktis plastikinius langus su medžio imitacija.