+370 61638311 firmaedlis@gmail.com

Gyvenate arti judrios gatvės? Norite pasikeisti langus, bet nežinote kokie langai geriausiai izoliuoja triukšmą? Skubame Jums į pagalbą.

Garso izoliacija labiausiai priklauso nuo lango komplektacijos. Seni mediniai langai ar labai pigūs ekonomiški plastikiniai langai neužtikrins didelės garso izoliacijos – norint sumažinti triukšmą sklindantį iš išorės, siūlytume rinktis plastikinius langus ir dvigubą ar trigubą stiklo paketą. Kokybiški plastikiniai langai – penkių ar šešių kamerų plastikiniai langai užtikrins ne tik šiluiluminę, bet ir akustinę izoliaciją (apie 60 decibelų).

Taip pat garsą praleisti gali ir sienos – ypač senos statybos namuose, kuriuose yra standžios gelžbetonių konstrukcijų jungtys, kiaurymės sienose ar perdangose, kuriose įrengti elektros lizdai ir ventiliavimo kanalai. Garsas sklinda ir pro betoną, mat šis yra geras vibracijų laidininkas. Taigi, ne visada langai yra blogos garso izoliacijos kaltininkai. Tačiau, jei jūsų namas yra ne ypač senos statybos – siūlome senus langus pasikeisti į kokybiškus langus iš plastiko.