+370 61638311 firmaedlis@gmail.com

Langai kelia galvos skausmą? Nežinote ar laikas juos keisti, o gal tiesiog užtektų langus sureguliuoti? Patariame, kada reikėtų keisti plastikinius langus, o kada užtenka ir paprastesnių būdų išspręsti esamas problemas.

Pirmiausia atkreipkime dėmesį į langų problemas ir kaip jas išspręsti:

Rasoja Langai

Pastebėjote, kad ėmė rasoti langai? Nors tai nekenkia lango rėmui ir stiklui, tačiau vistiek verta pabandyti išspręsti šią problemą. Plastikiniai langai rasoja dėl kelių priežasčių: pirmoji, tai, kad drėgmė negali išeiti į išorę. Šiuo atvėju, reikėtų sureguliuoti patalpos mikroklimatą ar dažniau vėdinti patalpas. Tačiau rasoti langai gali ir dėl kitos priežasties – gali būti laikas keisti langų gumas. Jas rekomeduojame keisti maždaug kas penkis metus. Jeigu rasoja tik vienas langas – reikėtų pakviesti meistrą apžiūrai, mat jei kiti langai patalpoje nerasoja, tai gali reikšti, kad rasojantis langas yra brokuotas ar su mažu defektu. Tai galėtų įvertinti specialistas.

Konstrukcijos Deformacija

Jei jūsų langai niekada nebuvo reguliuojami, ar atvirus langus rėmėte daiktais, ar ant langų kabinote sunkius daiktus – lango konstrukcija gali būti ‘sulūžusi’ ar deformuota. Tokiu atveju, reikėtų išsikviesti meistrą apžiūrai – kartais užtenka tiesiog pakeisti lūžuzias detales, o kartais tenka keisti visą langą/rėmą. Nenusiminkite, jei taip nutiktų, mes Jums padėsime – patarsime ir pritaikysime nuolaidą naujiems, kokybiškiems langams įsigyti.

Mechaninis Pažeidimas

Jei įsigijote naudotus plastikinius langus, galėjote nepastebėti rėmo ar stiklo paketo defektų, kaip pavyzdžiui, rėmo įtrūkimai, skilimai.  Šie defektai lemia langų nesandarumą – tuomet reikėtų įvertinti ar įmanoma tokius langus pataisyti, ar vertėtų juos pakeisti į naujus.